Imitz – til aktive kvinder som elsker feminine detaljer

BTX Group overtog det veletablerede varemærke IMITZ i 2010, og fik dermed tilføjet en yngre profil til sine kollektioner. En attraktiv kombination af feminine og rå detaljer er karakteristisk for IMITZ kollektion, og altid med fokus på mode, pasform og kvaliltet. IMITZ er til den voksne kvinde, som er vild med den yngre stil.

Imitz-pigen elsker at dresse op i det sidste nye og gør meget ud af sit hverdagslook. Hun fristes af nye farver og små feminine detaljer.

Imitz tilbyder fuldt koordinerede kollektioner med fokus på smarte bukser, T-shirts, strik, bluser og kjoler med feminine detaljer. Her findes de nyeste trends i farver og metervarer i en funktionel og feminin sammenhæng, omsat til såvel hverdags- som aftengarderoben.

I Imitz kollektionen findes et stort udvalg af bukser i pasforme til alle typer og former. Vi tilbyder høj kvalitet og fantastisk pasform til den rigtige pris.

Imitz er samtidig en komplet overtøjsleverandør: Vi har jakker og frakker med spændende detaljer i funktionelle overtøjskvaliteter, der bla. har forskellige coatings for at være vind- og vandafvisende. Med Imitz overtøj får du både god kvalitet og pasform til den rigtige pris.